Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "L’home que va plantar arbres" by Jean Giono * Book PDF Kindle ePub Free

L’home que va plantar arbres

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: L’home que va plantar arbres
  • Author : Jean Giono
  • Release Date : January 08, 2019
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 17741 KB

Description

« Perquè el personatge d’un ésser humà reveli qualitats realment excepcionals, cal tenir la sort de poder observar l’acció durant molts anys. Si aquesta acció està desposseïda de tot egoisme, si la idea que la dirigeix ​​és d’una generositat inigualable, si és absolutament segur que no ha buscat recompensa enlloc i que, a més, n’ha sortit. el món de les marques visibles, es troba, sense risc d’errors, davant d’un personatge inoblidable.

Fa uns quaranta anys, feia un llarg recorregut, en altures absolutament desconegudes per als turistes, en aquesta regió molt antiga dels Alps que entra a la Provença.

Aquesta regió està delimitada al sud-est i al sud pel curs mitjà de la Durance, entre Sisteron i Mirabeau; al nord pel curs superior del Drome, des de la seva font fins a Die; a l'oest per les planes del Comtat Venaissin i els contraforts del Mont Ventoux. Inclou tota la part nord del departament de Basses-Alps, el sud de Drôme i un petit enclavament de Vaucluse. »

El text complet es presenta amb un índex. Cada capítol està il·lustrat. També s’integra un diccionari d’explicació de les principals paraules “difícil” (glossari). És possible llegir els textos, cada capítol ofereix una música o un ambient sonor introductori.


PDF Ebook Download "L’home que va plantar arbres" Online ePub Kindle